Byens Kunst & Julemarked

 

Når du fra d. 25. november lægger vejen forbi det smukt julepyntede Ridehuset i hjertet af Århus, vil du blive draget af en summende, hyggelig julestemning på Byens kunst og julemarked. Det smukke gamle Ridehuset ligger centralt i forhold til Århus City’s spændende shopping-miljø! Nærmeste nabo er Musikhuset og kunstmuseet Aros.

2017 bliver ingen undtagelse for de innovative tiltag på markedet.
Der er gennem årene kommet rigtig mange nye kunsthåndværkere til i Aarhus og rundt omkring i hele  Danmark, som selvfølgelig skal præsenteres i Ridehuset. Sammen med de nye kunsthåndværkere, har vi været nødt til at åbne lidt op for vores ellers ufravigelige og stramme regler for deltagelse. En forudsætning for at deltage i Ridehuset, er nemlig, at alle de varer der sælges, skal være kunstnerens eget design og produktion.

Åbningen består i at Ide og design, stadig skal være kunsthåndværkerens egen og de føste produktioner, 100% fra egen hånd. Den store efterspørgsel på de pågældende designs, kan på længere sigt, betyde, at produktionen delvis lægges i andres hænder og det accepteres i enkelte tilfælde! Genbrug er blevet en vigtig medspiller i samfundet og rigtig godt for miljøet, så derfor er det selvfølgelig også blevet en vigtig del af julemarkedet. Der kommer dog ikke til at blive solgt genbrugsting, men genbrug der indgår i en ny sammenhæng.

I år kan vi så med stolthed præsentere flere af byens nye succesrige designere og kunsthåndværkere, som på den bedste måde går fint i spænd med vores trofaste udstillere gennem mange år. Og i år er derfor ingen undtagelse. Byens kunst- og julemarked er det absolut største og bedste bud på hvad der rører sig i kunsthåndværkerkredse i 2017.

Der vil løbende være udskiftning af kunstnere, og dermed nye varer på hylderne. Da der er GRATIS ENTRÉ alle dage, kan du besøge Byens kunst og julemarked så tit du lyster i hele december måned.

25. november – 21. december 2017

Der skiftes standholdere:
d. 1. december, d. 8. december & d. 15. december

 Åbningstider:
Mandag - Fredag: kl. 12.00 – 18.00
Lørdag - Søndag: kl. 11.00 – 17.00

GRATIS ENTRÉ alle dag

Caféen byder på julegodter til store og små slikmunde. I caféen vil de fleste varer også være hjemmelavede! Så trænger man til at få varmen i vinterens kulde, kan der købes glögg, æbleskiver, ris a la mande, sandwich, pølser og lækre supper. Der er også et stort udvalg af hjemmebag, såsom hindbærsnitter, rom kugler, kiksekage og mange andre julegodter........

 

 Ønske om deltagelse med en stand?? SE HER > >